• Nieuws categorieën

  • Nieuws archief

  • Ouxu Twitter Feed

    • Loading tweets...

 

 

Praktijk adres:


Rijn en Schiekade 92

2311 AN Leiden

 


Openbaar vervoer:


OUXU voert haar praktijk aan de Rijn en Schiekade in Leiden. De praktijk ligt op loopafstand van NS Station Leiden Centraal (ca. 15 min.) Er gaan verschillende bussen vanaf het station en er zijn in de directe omgeving diverse bushaltes. Kijk voor complete en actuele informatie van het openbaar vervoer op www.9292ov.nl

 


Auto:


Vanuit Utrecht of Gouda: A12 Den Haag/Rotterdam. Neem afslag 12 a Bodegraven naar de N11 richting Alphen a/d Rijn/Leiden. (20,3km). Sla linksaf en voeg in op de A4 richting Zoeterwoude-Dorp/DenHaag. Blijf rijden op de invoegstrook en neem de volgende eerst volgende afrit: 7-Zoeterwoude-Dorp.

(A) Neem op de rotonde de 1st afslag naar Hofvlietweg. Sla links af bij de verkeerslichten naar de Europaweg/N206. Ga verder op de N206 (1,4km). Rechtdoorrijden bij de T-kruising/verkeerslichten. Sla rechtsaf naar de Rooseveltstraat bij het volgende kruispunt/verkeerslichten. Rij rechtdoor bij de rotonde en sla rechtsaf aan het einde van de Rooseveldstraat de Telderskade. Sla linksaf naar de Rijn en Schiekade. U vindt uw bestemming links op 92.

 

U kunt de auto gratis pakeren in de nabije omgeving, aan de overkant van het spoor kan bij de Telderskade/Rooseveltstraat.

 

 

Vanuit Den Haag: A4 richting Amsterdam. Neem afslag 7-Zoeterwoude-Dorp naar N206 richting Leiden/Voorschoten. Sla linksaf naar de Burgemeester Detmersweg/N206. (zie verder boven vanaf (A).

 

 

Vanuit het Noordwesten/Amsterdam: A4 richting Den Haag/Schiphol. Neem afslag 7-Zoeterwoude-Dorp naar N206 richting Leiden/Voorschoten. (zie verder boven vanaf (A).

 

Laatste Nieuws