• Nieuws categorieën

  • Nieuws archief

  • Ouxu Twitter Feed

    • Loading tweets...

 

 

‘Wees de verandering die je in de wereld wil zien gebeuren’

Mahatma Ghandi

 

 

 

 

Sheila Backus, MA, bc.

 

 

In de loop van mijn 15-jarige loopbaan als Product Designer & Developer bij diverse internationale bedrijven kreeg ik steeds meer belangstelling voor gezondheid en gezond blijven als vak. Na een ruime tijd actief werkzaam te zijn geweest in deze branche heb ik persoonlijk ervaren wat de juiste voedingsstoffen en de juiste leefstijl voor onze gezondheid kan betekenen.

 

De wetenschappelijke studie klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI), de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde en de studie HBO Medische Basiskennis heb ik met succes voltooid. Hier heb ik veel kennis opgedaan o.a. uit; anatomie, biochemie, fysiologie, histologie, pathologie, evolutionaire biologie, paleo voeding / whole food treatment, fytotherapie, diagnostiek, psychologie, neurologische systeem, endocrinologie, immunologie, sociologie, filosofie en (epi-) genetica.

 

Om mijn kennis en vaardigheden te verdiepen en om me verder te specialiseren volg ik de Master of Science studie Evidence Based Medicine / klinische Epidemiologie aan de UVA / AMC. Door te blijven ontwikkelen, studeren en seminars te volgen,  kan ik de nieuwste wetenschap op de voet volgen en vertalen naar de praktijk. Mijn gedrevenheid houdt mijn kennis up-to-date, steeds weer zoekend naar de nieuwste inzichten.

 

Naast deze opleidingen heb ik deelgenomen aan meerdere seminars, cursussen en workshops. Verder heb ik diverse nationale en internationale certificaten o.a. op het gebied van kPNI, Epigenetica, Obesitas, sport, voeding en meditatie. De insteek daarbij is dat ik mensen kan adviseren en begeleiden om weer optimaal gezond te worden en/of te blijven.

 

 

 

 

 

 

 

Laatste Nieuws