• Nieuws categorieën

  • Nieuws archief

  • Ouxu Twitter Feed

    • Loading tweets...

 

 

Gezondheid, Voeding & Sport volgens onze Oorsprong

 

Voeding, beweging en andere natuurlijke en niet-natuurlijke interventies beschouw ik als waardevol en heilzaam. Ik zie gezondheid als het resultaat van een optimaal evenwicht binnen zowel lichaam, geest, relatie, gezin, werk als maatschappij. Dat is ook de reden waarom ik up to date wil blijven en o.a. de wetenschap klinische Psycho Neuro Immunology (kPNI) op de voet volg.

 

In mijn praktijk pas ik behandelvormen toeg waarbij de hele mens wordt behandeld en niet alleen de ziekte. Voor mij zijn niet alleen de symptomen van de ziekte belangrijk, maar vooral het fysieke en mentale proces dat leidde naar de huidige situatie. Met andere woorden: ik kijk naar de werkingsmechanisme van uw lichaam (de fysiologie) die verstoord is en breng deze samen met u in kaart, om zo te herleiden wat de oorzaak is. Inzicht in ‘de weg met de ontstane verstoringen’ en de verstoorde werkingsmechanisme geeft inzicht in de consequenties daarvan en motiveert om het behandelingstraject te volgen.

 

Via een vergelijkbare werkwijze kan ik u ook helpen met een betere fysieke ondersteuning van sportprestaties, het voorkomen van blessures en gezond en duurzaam gewichtsproblemen op te lossen.

 

Mocht u klachten hebben, een sportvraag of een andere gezondheidsvraag? En wilt  u een afspraak maken voor een intakeconsult, neem dan gerust contact op via tel: +06 47 922 744 of stuur een email naar: info@ouxu.nl.

 

 

De volgende behandelmethodes worden toegepast:

 

 

 

 

 

 

 

‘De genezing van een deel kan niet plaatsvinden zonder behandeling van het geheel’

Plato (427-347 v. Chr.)

Laatste Nieuws